Koronavírus: Mourinho önkéntesként időseknek „futárkodott″

Vágólapra másolva!
2020.03.24. 13:10
A Tottenham Hotspur menedzsere, José Mourinho önkéntesként egy olyan segélyszervezetnél nyújtott segítséget hétfőn, amely a koronavírus-járvány miatt otthonukból kimozdulni nem tudó időseknek szállít ételcsomagot. A portugál szakember ezzel is szeretné felhívni a figyelmet az idős korosztály veszélyeztetettségére.

 

Mourinho az Age UK és a Love Your Doorstep nevű segélyszervezetek londoni munkacsoportjánál segédkezett, és az akció lényege, hogy az idős korosztályhoz érintés nélkül jusson el az ételcsomag. A kiszállító önkéntesek a veszélyeztetett idősek bejárati ajtaja elé helyezik a csomagot, amit – miután a futár távolabb ment az ajtótól – úgy vehetnek át a címzettek, hogy nem kell senkivel fizikai érintkezésbe lépniük, azaz még kisebb a fertőzésveszély.

Mourinho maszkban és kesztyűben állt munkába, s besegített a csomagok összeállításába, és azok kiszállításában is közreműködött.

„Azért vagyok itt, hogy segítsek, és felhívjam a figyelmet arra, hogy ezt mások is megtehetik″ – fogalmazott Mourinho az Age UK videóján pakolás közben.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik