Képek: Defoe is elkísérte utolsó útjára a hatévesen elhunyt Bradleyt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.14. 19:41
Egy hete hagyott itt minket Bradley Lowery, az a hatéves kisfiú, akit mindenki a legkitartóbb Sunderland-szurkolóként ismert meg az utóbbi időben.

A család, hozzátartozók, barátok és Jermain Defoe is elbúcsúzott a gyógyíthatatlan betegségével sokáig lelkesen küzdő Bradleytől.

Több ezer ember érkezett a temetésre, és senki sem várta el, hogy fekete ruhában érkezzenek a résztvevők. A családtagok például egy 6-os Bradley-s Sunderland-dresszben jelentek meg.

Bradley múlt pénteken hunyt el. Mindössze 18 hónapos volt, amikor rákot diagnosztizáltak nála az orvosok…

Imádta a futballt, imádott Sunderland-meccsekre járni, de nemcsak a saját csapatánál kedveskedtek neki, hanem szinte szerte Angliában mindenhol. Profi játékosokkal melegíthetett be a mérkőzések előtt, Defoe-val pedig barátok lettek.

A 34 éves válogatott játékos 2015 és 2017 között volt a Sunderland játékosa. Idén nyáron írt alá az AFC Bournemouthhoz. Könnyek között vett végső búcsút az egyik legnagyobb rajongójától.

Olvasónk, Tibor a Facebookon írt nekünk üzenetet: „Ma temetik a sunderlandi kisfiút. Én itt lakom. Az autógyárban, ahol dolgozom, az emberek felvették a munkaruhára (céges logóval ellátott egyenruha) a saját csapatuk mezét, ezzel tisztelegve a kisfiú előtt. Newcastle–Sunderland, a két közeli örök rivális. Örök harc, mint a Fradi–Újpest. De megférnek egymás mellett, és mindenki csinálja a dolgát. Érezni a szomorúságot…

Ég veled, kicsi srác…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik