Kép: félresikerült a naptár, magyarázkodhat a Newcastle

Vágólapra másolva!
2020.01.09. 14:23
null
Valószínűleg Steve Bruce sem érti, hogy ez hogyan történhetett (Fotó: AFP)
Magát sodorta kellemetlen helyzetbe a Premier League-ben szereplő Newcastle United: áruba bocsátották a klub 2020-as naptárát, ám úgy tűnik, a tervezésbe több ponton is hiba csúszott – a szurkolók hangot is adtak nemtetszésüknek.

A 2020-as naptárban több olyan játékos is látható, aki már nem szerepel a klubnál, ráadásul ketten is láthatóak az első oldalon. Például Salomon Rondón csak kölcsönben szerepelt a „szarkáknál”, már Kínában futballozik. Kenedyt szintén csak kölcsönvette a csapat, azóta már visszatért a Chelsea-hez, a londoniak már tovább is adták (ismét kölcsönbe) a spanyol Getafénak. Nem is beszélve Ayoze Pérezről, aki új klubja, a Leicester City színeiben már be is talált a Newcastle kapujába…

Olyan képet is találni a kalendáriumban, amely korábbi, már nem használt mezben ábrázolja a futballistákat, és olyat is, amelyben nem túlságosan boldog Manchester United-szurkolók szidják a „szarkákat”.

A Telegraph újságírója, Luke Edwards értesülései szerint a klub egy cégnek adta ki a naptárkészítés feladatát – a készítőknek még azelőtt szüksége volt a képekre, hogy a jelenlegi idény elkezdődött volna, a termékeket Dél-Koreában nyomtatták, mielőtt visszakerültek volna Angliába.

A klub azóta elismerte, hogy a naptár nem ment át a megfelelő ellenőrzésen, mielőtt piacra dobta volna.

Ketch on Twitter

The mindset of #NUFC as a club, neatly summed up in the 2020 calendar: Perez & Rondon on the front Perez for January Kenedy July Old kit (18 months old) No thought, care or planning



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik