Gyász: autóbalesetben elhunyt az Aston Villa volt válogatott védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.15. 17:25
Tragikus hirtelenséggel elhunyt 37 éves korában Jlloyd Samuel, aki az Aston Villa és a Bolton Wanderers színeiben összesen 240 mérkőzésen lépett pályára az angol élvonalban 1999 és 2011 között. A leginkább balhátvédként bevetett korábbi futballista ma reggel angliai otthona közelében szenvedett halálos autóbalesetet: miután gyermekét beadta az iskolába, hazafelé tartva Range Rovere ütközött egy kisteherautóval.

A helyi rendőrség közlése szerint Samuel a helyszínen életét vesztette, míg a kisteherautó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Samuel Trinidad és Tobagóban született, ám Londonban nőtt fel, s utánpótláskorú játékosként az angol korosztályos válogatottakban szerepelt. Felnőttként ugyan 2004 tavaszán meghívót kapott Sven-Göran Eriksson akkori angol szövetségi kapitánytól, de nem lépett pályára a „háromoroszlánosoknál”.

Öt évvel később aztán bemutatkozott szülőföldje, Trinidad és Tobago nemzeti csapatában, amelyben összesen két alkalommal futballozott – pályafutását 2015-ben fejezte be, miután a megelőző négy idényben az iráni bajnokságban légióskodott.

Az Aston Villa már jelezte, hogy a ma este 20.45-kor kezdődő, Middlesbrough elleni osztályozón a klub játékosai gyászszalagot viselnek majd a karjukon Samuelre emlékezve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik