FFT: nagyinterjú az angol válogatott korábbi kapitányával

Vágólapra másolva!
2019.01.14. 14:21
Milyen volt másodhegedűsként Ferguson és Eriksson mellett? Visszatér még edzőként? Mi lett az esernyőjével? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Steve McClaren.

Steve McClaren alig néhány kilométerre nyugatra Middlesbrough-tól, Yarmban, a Cena Trattoria nevű takaros olasz étteremben üdvözöl bennünket. Ez a hely valóban jól áll neki. Miután otthagyta az izraeli Maccabi Tel-Aviv tanácsadói állását, rövid időre újra otthon élvezi a csendes életet családjával. „Ide vonultam vissza magányomba az angol szövetségi kapitányi munka után” – árulja el. „Ide vonultam vissza magányomba az angol szövetségi kapitányi munka után” – árulja el.

McClaren pontosan tudja, már sohasem moshatja le magáról, hogy az angol válogatott 3–2-es vereséget szenvedett Horvátországtól, és emiatt nem vehetett részt a 2008-as Európa-bajnokságon, miközben ő egy tarka ernyővel védte magát az esőtől. Az FFT van annyira szemtelen, hogy megkérje, fotósunk fényképezőgépe előtt pózoljon esernyővel, de finoman visszautasítja. „Nem tehetem, a média szétszedne!”

A teljes interjút elolvashatjátok a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik