FFT: jobban táncol, mint Pogba? Hát persze!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.23. 15:24
Az angol válogatott mezében Oroszországban nyújtott teljesítményével betáncolta magát az emberek szívébe. Jesse Lingard tovább erősíti a Manchester Unitedot, és legfőbb vágya, hogy letaszítsa a trónról a Manchester Cityt.

Jó barátok vagyunk – mosolyog Lingard , amikor az FFT Pogbáról kérdezi. – Ő tizenhat évesen jött a csapatba, aztán a Juventushoz került. Tartottuk a kapcsolatot egymással, majd a visszatérése után együtt játszottunk, és elkezdtük begyűjteni a trófeákat."Jó barátok vagyunk – mosolyog Lingard , amikor az FFT Pogbáról kérdezi. – Ő tizenhat évesen jött a csapatba, aztán a Juventushoz került. Tartottuk a kapcsolatot egymással, majd a visszatérése után együtt játszottunk, és elkezdtük begyűjteni a trófeákat."

Mindketten győztesként zárták a Ligakupát és az Európa-ligát, de vajon melyikük a jobb táncos? „Én! – vágja rá Lingard gondolkodás nélkül, szinte felháborodva a kérdésen. – Bár ő sem rossz – teszi hozzá később. – Szuper, ahogy lelkesítjük egymást, és közben jól szórakozunk. Nagyszerű volt, amikor Paul visszatért. Rengeteg tapasztalatot hozott a csapatba, ami jól jött mindenkinek."

A teljes cikket elolvashatjátok a FourFourTwo honlapján, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik