FFT: hogyan vette fel a United a norvég módit?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 13:49
Csak néhány hónapra volt szükség, hogy az Old Traffordban teljesen megváltozzon a hangulat. Futballisták, edzők és barátok beszéltek a FourFourTwo-nak arról, hogyan mentette meg a nemrégiben véglegesített Babaarcú Gyilkos a United idényét.

Ole Gunnar Solskjaer, Mike Phelan és Michael Carrick személyében olyan edzői vannak a klubnak, akik összesen 45 évet fednek le szolgálat tekintetében, összeadva sikereiket megnyertek mindent, és tapasztalták a Ferguson utáni gondokat is.

Mindnyájan azt szeretnék, hogy a futballisták is megtudják, mekkora kitüntetésnek tekintették, hogy viselhették a vörös mezt. Solskjaer ebben is kiválóan motiválja őket, rendszeresen a tudtukra adja, hogy nem hagyhatják cserben a szurkolókat, és meg kell mutatniuk: méltóak a viseletére. Ezt gyakran elismétli, és a gondolatsor csodákra képes.

„Egyesével elbeszélgetett mindenkivel – mondja az egyik idősebb forrásunk a klubnál. – Ha valamelyiküknek szüksége volt egy kis buzdításra, megkapta. Csodálatosan kezeli az embereit.”

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik