FFT: Gareth Bale ügynöke tiszta vizet öntött a pohárba

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 19:56
null
Valószínűtlen, hogy Bale újra a Tottenham játékosa legyen (Fotó: AFP)
A walesi klasszis ügynöke, John Barnett szerint nem valószínű, hogy ügyfele valaha is visszatérne a Tottenham Hotspurhöz.

 

Mint ismert, Gareth Bale még 2013-ban szerződött a londoni klubtól a Real Madridhoz, akkor világrekordnak számító 85 millió fontért cserébe. A villámléptű támadó azóta már számos trófeát nyert a madridiak játékosaként, mi több, nem egyben kulcsszereplő is volt. Ennek ellenére az utóbbi években többször is szóba került a távozásának lehetősége, és az is, hogy adott esetben újra a Tottenham játékosa lehet.

A walesi légióst mostanság több nehézség is érte Madridban. Ügynöke, John Barnett általában az elsők között volt, aki megvédte őt a támadásoktól. Most is kijelentette, hogy minden híreszteléssel ellentétben nagyon kevés esély van arra, hogy Bale visszatérjen a londoni együtteshez.

A játékosügynök a TalkSportnak adott interjújában azt mondta: „Nem igazán hiszem, hogy ez megtörténne. Most ugyanis nagyon jó helyzetben van” – fogalmazott az interjúban. „Remélhetőleg amikor elkészül a szerződése, akkor leül velem és a családjával, és eldönti, mihez szeretne kezdeni a jövőben. Ami viszont biztos, hogy Gareth nagyon boldog jelenlegi csapatánál” – öntött tiszta vizet a pohárba.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik