FFT: extrém kézfogások és bólogatós Szon-figura? Ide vele!

Vágólapra másolva!
2019.02.19. 16:21
Szon Hung Min a Tottenhamnél megmutatta, hogy nem csak a róla készült bólogatós figura arcára képes mosolyt csalni. A FourFourTwo portréja.

Az egészet Mick Channon kezdte a karkörzéssel. Aztán jött Alan Shearer egyszerű, feltartott keze, majd Klinsmann hason csúszása. Ravanelli a fejére húzta a mezét, Robbie Keane cigánykerekezett. És akkor itt van Szon Hung Min extrém kézfogása, amit most talán testközelből is megismerhetünk.

Minden kézfogást kissé személyesebbé tesz: Harry Kane-nek például tiszteleg, Dele Allival táncol, de nekünk sokkal formálisabb köszönés jut, amikor a dél-koreai támadó fogad minket a Tottenham kényelmes Enfield-edzőpályáján. Egy üzletember kézfogása, egy „Üdvözlöm”. Úgy tűnik, a parádés kézfogást ki kell érdemelni.

„A kézfogást különlegesnek szántam – magyarázza mosolyogva Szon Hung Min, mialatt felkísér bennünket az emeletre, az egyik médiahelyiségbe. – Nekem ezek a srácok nem csupán csapattársaim, hanem barátaim is, és ezt szeretném kimutatni. Ezért van külön kézfogásom mindegyikükkel. Azt hiszem, tetszik nekik.”

A huszonöt éves szélső leszögezi, hogy valójában nem is ő kezdte a kézfogósdit. A teljes cikket elolvashatjátok a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik