FFT: Eden Hazard 5 legszebb gólja a Chelsea-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.10. 17:53
A belga klasszis élete talán legjobb formájában futballozik a Premier League-ben, viszont jó esély van rá, hogy jövőre már a Real Madrid szurkolóit örvendezteti meg szebbnél szebb találataival. Nézzük Hazard öt legszebb gólját a Chelsea színeiben a FourFourTwo válogatásában:

1. Idegenben a Liverpool ellen, 20161. Idegenben a Liverpool ellen, 2016

Nem ez volt Hazard legjobb szezonja a Chelsea-ben, hiszen többször is kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódott, ráadásul csapata is gyengélkedett az idény közben. Ennek ellenére nemegyszer megmutatta, hogy milyen kivételes képességekkel rendelkezik. Így volt ez a Liverpool elleni idegenbeli rangadón is, amikor négy védőn is átverekedte magát, és végül okosan passzolta a labdát Simon Mignolet kapujába.

2. Idegenben a Stoke ellen, 2013

Hazard-ra általánosságban jellemző, hogy a legtöbb gólját látványos szóló vagy egy-egy cselsorozat végén szerzi, azonban a Stoke elleni gólja bizonyítja, nem csak a trükkös megoldásaival képes túljárni ellenfelei eszén. Ezen a meccsen például egyik védő sem gondolhatta komolyan, hogy olyan messziről is lövésre vállalkozik, és mértani pontossággal bombáz a felső sarokba.

Hogy melyik a másik három? Az összes találatot megnézheti videón a FourFourTwo honlapján, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik