FFT: a spanyol tudós, akitől a Manchester City csodát vár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.22. 18:20
A Manchester City nem hétköznapi középpályást igazolt Rodri személyében. Az FFT megnézte, hogyan vezetett Pep Guardiola hetvenmillió eurós újoncának útja a Villarrealból és az egyetemi kollégiumból az Atlético Madridon át egészen az európai labdarúgópiac élmezőnyéig.

Tetszik vagy sem, a profi futballistákról (a bulvársajtónak hála) kialakult egy bizonyos kép. Ezen kép szerint ők túlfizetett pojácák, akik popsztárokkal randizgatnak. Tetoválásaiknak köszönhetően jól látszik, mi a baj a társadalommal, és a sarki boltba sem ugorhatnak le anélkül, hogy fotósok hada vegye körül őket.

Ha viszont valaki nem illik bele az angol focistákról kialakult „képbe”, az sejtet valamit. Egy gyors keresés a Manchester City új játékosára, és láthatjuk: Rodrinak nincs tetoválása, nem regisztrált egy közösségi oldalra sem, és annyira szeret tanulni, hogy a játékosévek végeztével valószínűleg nem is marad a sportágban.

„Ha az ember valamit el akar érni, azért meg kell dolgoznia, de sosem voltam hajlandó megváltozni – magyarázta Rodri. – És persze bármit is csinál az ember, érezze abban jól magát. Ha nem érzed jól magad, csak az idődet pocsékolod.”

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik