Felkészülés: szép gólokkal döntőben a Liverpool Ázsiában – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.19. 17:24
A kétévente megrendezett Premier League Ázsia-kupa küzdelmeinek idén Hong Kong ad otthont, és a négy résztvevő csapat már túl is jutott az elődöntőkön, amely után kiderült: a döntőt a Crystal Palace-t legyőző Liverpool a West Bromwichot felülmúló Leicester City ellen vívja majd szombaton.

PREMIER LEAGUE ÁZSIA-KUPA
ELŐDÖNTŐK
Leicester City–West Bromwich Albion 1–1 (7–6 – tizenegyesekkel) (Rodriguez 10., ill. Mahrez 24.)
Továbbjutott: a Leicester City
Liverpool–Crystal Palace 2–0 (Solanke 62., Origi 79.)
Továbbjutott: a LiverpoolPREMIER LEAGUE ÁZSIA-KUPA
ELŐDÖNTŐK
Leicester City–West Bromwich Albion 1–1 (7–6 – tizenegyesekkel) (Rodriguez 10., ill. Mahrez 24.)
Továbbjutott: a Leicester City
Liverpool–Crystal Palace 2–0 (Solanke 62., Origi 79.)
Továbbjutott: a Liverpool

A szerdai első elődöntőben a Leicester City és a West Bromwich találkozott egymással, és a hó elején 12 millió fontért a Southamptontól igazolt Jay Rodriguez bombájával a 10. percben vezetést szerzett, amit Rijad Mahrez egyenlített ki negyedórával később egy szép lövéssel.

A rendes játékidőben az eredmény már nem változott, így jöttek a büntetők, az idén már többször is tesztelt ABBA-formátumban, amelyben a Leicester bizonyult jobbnak, így készülhet a szombati fináléra.

A döntőben a Liverpool lesz a 2016-os angol bajnok ellenfele, miután Jürgen Klopp csapata a második félidőben szerzett két góllal legyőzte a Crystal Palace-t a közel 40 000 néző előtt játszott mérkőzésen.

A gól nélküli első félidő után a Chelsea-től a nyáron igazolt Dominic Solanke lőtt 18 méterről a jobb alsó sarokba egy óra játék után, majd tíz perccel a vége előtt egy kapu előtti kavarodás végén Divock Origi állította be a 2–0-ás végeredményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik