Fabregas: Ha kell, vasárnapig nem alszok

Vágólapra másolva!
2011.02.25. 10:58
null
Fabregast a 14. percben kellett lecserélni a Stoke elleni bajnokin (Fotó: Action Images)
Cesc Fabregas, az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgója sérülés miatt valószínűleg kihagyja csapata Birmingham elleni Ligakupa-fináléját, de a spanyol középpályás nem adja fel a reményt, hogy mégis pályára léphet vasárnap a Wembleyben.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere kizárta annak a lehetőségét, hogy Fabregas pályára lépjen a Birmingham elleni Ligakupa-döntőn. A francia szakember azt azonban nem tudta megmondani, hogy a spanyolnak ki kell-e hagynia a barcelonai BL-nyolcaddöntő visszavágóját.

A csapatkapitány személyi edzője, Juan Ferrando szerint azonban Fabregas gond nélkül játszhat a Barca ellen, sőt akár már most vasárnap is ő vezethetné ki csapatát a Wembleyben.

„Ha a vizsgálatok eredményei beigazolják, amit remélünk, akkor Cesc játszik a Camp Nouban március nyolcadikán. Optimisták vagyunk a teszteredményekkel kapcsolatban. Cesc saját maga kérte a cserét a Stoke ellen, mert fájdalmat érzett, de az már elmúlt. Cesc akár a hétvégén is játszhatna" – vélekedett Ferrando.

„Nem tudom, hogy rendbe jövök-e vasárnapig, de ha kell, addig nem is alszom. Túl régóta várok arra, hogy csapatkapitányként vezethessem ki az Arsenalt egy döntőben, az utolsó pillanatig küzdeni fogok a csapatba kerülésért" – írta Twitterén Fabregas.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik