FA-kupa: csak a Tippmixprón nézhető élőben a sorozat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.25. 13:19
Pénteken a 4. forduló veszi kezdetét az angol labdarúgó FA Kupában, és egyből csúcsrangadó következik, hiszen az Arsenal az új edzőjével megtáltosodó Manchester Unitedet fogadja. Az igazi csemegének ígérkező találkozó – ahogy a szezon összes angol FA-kupa-meccse – regisztrációt követően, ingyenesen, élőképes közvetítéssel, kiváló minőségben, reklám nélkül nézhető a Tippmixprón, így a május 18-i Wembleyben sorra kerülő döntőről sem marad le senki sem – olvasható a portál közleményében.

Tavaly augusztusban 736 csapat vágott neki a világ legrégebbi nemzeti labdarúgó-kupasorozatának, az angol FA-kupának. A főtábla pénteken rajtoló 4. fordulójában már csak 32-en maradtak versenyben, köztük a Liverpoolt leszámítva a Premier League összes nagyágyúja. A Tippmixpro szorzói alapján a trófea első számú esélyese a bajnoki címvédő Manchester City, megelőzve a londoni nagyágyúkat, a Chelsea-t, a Tottenhamet és az Arsenalt, továbbá a frissen szárnyra kapott Manchester Unitedet.

A „vörös ördögök” az új menedzser, Solskjaer irányításával sorozatban hét megnyert tétmérkőzéssel a hátuk mögött várják a pénteken 20.55-től startoló, Arsenal elleni kupacsatát, de az „ágyúsokat” sem kell félteni a Chelsea elleni fővárosi derbin aratott győzelem után.

A legutóbbi kiírásban a harmadosztályú Wigan ellen elvérző, az új szezonban már a 100 szerzett gólos mérföldkövet is elérő Manchester City vendége, szombaton 16 órától a bajnokságban a kiesés ellen harcoló Burnley lesz. A címvédő Chelsea az élvonalba feljutásért kiváló esélyekkel küzdő Sheffield United ellen kerülhet egy lépéssel közelebb a kilencedik FA-kupa-trófeája felé, vasárnap 19 órától.

A Tottenham, amely már közel 30 éve képtelen FA-kupát nyerni, vasárnap 17 órás kezdéssel városi derbin szerepel a Crystal Palace otthonában. A legjobb 16 közé jutásért zajló angol futballünnep utolsó, negyedik napján, hétfőn 20.45-től az egyetlen életben maradt ötödosztályú együttes, a Barnet kalandja lesz követhető.

A Tippmixpro minden egyes mérkőzéshez ingyenesen elérhető élő videó közvetítéssel, százas nagyságrendben található fogadási lehetőségekkel várja játékosait az egész idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik