Everton: Lukaku megerősítette, elhagyja a klubot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 13:29
Mint ismert, már a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt távozhat az Evertonból Romelu Lukaku. A belga válogatott labdarúgó most megerősítette a hírt: valóban el szeretné hagyni a klubot a nyáron.

A 23 éves belga 25 gólt lőtt a Premier League legutóbbi szezonjában, bár csapata csupán a 11. helyen végzett a bajnokságban.

Az átigazolási pletykák szerint Lukakut már összefüggésbe hozták korábbi klubjával, a Chelsea-vel, míg apja úgy nyilatkozott róla, hogy a Manchester United vagy a Bayern München játékosa is lehet.

Lukaku a Daily Starnak azt mondta, udvariasságból meghallgatja az Everton új tulajdonosának ajánlatát, azonban továbbra is kiáll az elhatározása mellett.

„Trófeákat akarok nyerni. Olyan csapatban szeretnék játszani, ahol megvan a lehetőségem a karrierre. Nagyon jó szezonom volt, de itt az ideje, hogy új fejezeteket írjak az önéletrajzomba, ezért focizom. Ezt a gondolkodásmódot a Chelsea-nél tanultam” – mondta Lukaku a Daily Starnak.

„A belga szurkolók nem látnak játszani az Evertonban, de én tisztelem a drukkereket, a menedzsereket és a szakembereket, mint Jamie Carragher, Graeme Souness és Thierry Henry.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik