Everton: Besiccsel hosszú távra terveznek, hosszabbítottak vele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.29. 20:57
A Premier League-ben szereplő Everton labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2021-ig meghosszabbította Muhamed Besic szerződését.

A Ferencváros korábbi játékosa 2014 nyarán, a brazíliai világbajnokságot követően 2019-ig szóló szerződést írt alá az Evertonnal, melynél olyannyira elégedettek a teljesítményével, hogy másfél év után új megállapodást írtak alá vele.A Ferencváros korábbi játékosa 2014 nyarán, a brazíliai világbajnokságot követően 2019-ig szóló szerződést írt alá az Evertonnal, melynél olyannyira elégedettek a teljesítményével, hogy másfél év után új megállapodást írtak alá vele.

A bosnyák válogatott védő, középpályás angliai pályafutása során eddig 29 bajnoki, valamint hat hazai és öt európai kupamérkőzésen lépett pályára az Everton színeiben, gólt még nem szerzett.

„Nagyon örülök, hogy aláírhattam az új szerződésemet. Büszkévé tesz, hogy már másfél év után új megállapodást kínáltak nekem. Amikor értesültem róla, hogy szeretnének hosszabbítani velem, nem kellett sokat gondolkodnom, nem volt kérdéses számomra, hogy maradni akarok. Amióta a Premier League-be szerződtem, a játék számos elemében fejlődtem, de még mindig sok munka áll előttem” – mondta a 23 esztendős Besic, akit januárban megválasztottak a hónap játékosának az Evertonnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik