Everton: a korlátozások ellenére hölgyekkel bulizott a csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.26. 15:28
null
Moise Kean angliai kalandja eddig nem alakul fényesen (Fotó: AFP)
Rossz fát tett a tűzre Moise Kean, a Premier League-ben szereplő Everton olasz csatára: a futballista a járványhelyzet közepette hölgyek társaságában bulizott otthonában, majd saját magát buktatta le az általa készített videókkal – írja a BBC.

 

A húszéves olasz támadó cheshire-i otthonában fogadta a hölgyeket több férfival együtt, a videók tanúsága szerint nem éppen a járványügyi előírások betartásával voltak elfoglalva. A labdarúgó pechjére már az Evertonhoz is eljutott a hír.

„Az Everton megdöbbenve vette tudomásul, hogy az első csapat egyik játékosa megtagadta a kormány és a klub előírásait a koronavírus miatti helyzettel kapcsolatosan. A klub egyértelműen kifejezte csalódottságát a játékos felé. Az Everton hivatalos közlemények sorozatával rendszeresen hangsúlyozta az iránymutatások követésének fontosságát – benne a házon belülre és kívülre vonatkozó szabályokkal – az összes stábtag, így a játékosok felé is. Az egészségügyben dolgozó fantasztikus emberek a legnagyobb tiszteletet érdemlik kemény és áldozatos munkájukért. Irántuk való megbecsülésünk kimutatásának legjobb módja az, hogy mindent megteszünk a védelmükért.”

A 2019 nyarán a Juventustól érkező játékos angliai kalandja eddig nem alakul jól: 26 tétmeccsen csupán egyszer talált be és két gólpasszt adott.

Nem Kean az első játékos a Premier League-ben, aki emiatt kerülhet bajba: korábban a Manchester City védője, Kyle Walker is hasonló ügy miatt kapott hideget-meleget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik