Chelsea: Trabzonban folytatja a kegyvesztett francia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 08:55
null
Florent Malouda a török bajnokságban folytatja
A Trabzonsporban folytatja pályafutását Florent Malouda, aki ingyen igazol át az angol Chelsea-ből a török bajnokság kilencedik helyezettjéhez, amely kupadöntősként az Európa-ligában indul.

A csütörtökön az ír Derry Cityvel játszó klub a saját honlapján jelentette be, hogy a 33 éves, 80-szoros francia válogatott támadó szerdán az orvosi vizsgálatok után aláírja szerződését – miközben olyan fotókat közölt, amelyen a játékos a klub mezében, illetve sáljában pózol.

Malouda 2007-ben, José Mourinho első chelsea-s korszaka utolsó igazolásaként 13.5 millió fontért érkezett a francia Lyontól a Stamford Bridge-re, ahol egyre kevesebbet játszott. A 2012-es BL-döntőben csereként pályára lépett, de nyáron összeveszett a klub vezetőségével heti 80 ezer fontos fizetésének csökkentése miatt, a tartalékcsapathoz száműzték, június végén pedig felbontották a szerződését.

Szintén török érdekeltségű hír, hogy a Juventus által a legutóbbi két idényben a Galatasaraynak kölcsönadott brazil Felipe Melo szívesen maradna Isztambulban, így klubja kezdeményezi az újabb kölcsönszerződés megkötését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik