Chelsea: Torrest Taisonnal „fenyegetik”, olimpiai bajnok segítené

Vágólapra másolva!
2012.11.30. 14:05
null
Nem, nem és nem: Torres még mindig nagyon messze van csúcsformájától (Fotó: Reuters)
Csak nem talál magára Fernando Torres, az angol Chelsea spanyol labdarúgója, aki angol lapértesülések szerint egy hónapos haladékot kapott arra, hogy megtalálja a góllövő cipőjét. Eközben máris alternatív megoldásban gondolkodnak a „kékek”, illetve felajánlotta segítségét egy olimpiai bajnok sprinter is.

Rafa Benítezzel a kispadon kellő háttértámogatást kapott Torres, más kérdés, a spanyol edző is csak egy ideig képes tartani a hátát. A napokban mentőövet dobott a támadónak, mondván: más nem, ő viszont tudja, hogyan kell edzeni, felkészíteni Torrest, és kész speciális taktikát is kitalálni, amiből a Chelsea és a játékos közösen profitálhat.

Viszont Londonban alternatív megoldásokkal is készek, ha mégsem válna be az új edzésmunka és a taktika, ez pedig nem lenne más, mint a személycsere. A Torresért kifizetett 50 millió font a mai napig fájó pont a Chelsea-kasszában is, még inkább az, hogy a befektetés nem kifejezetten térült meg eddig. Két év alatt hatvan bajnokin tizenegy gólt szerzett befejező csatárként.

Radamel Falcao és Edinson Cavani akár megfelelő pótlást is jelenthetne – különösen előbbi mutat gólerős formát –, de felmerült a náluk lényegesen olcsóbban és könnyebben megszerezhető Taison neve is. Az ukrán Metaliszt Harkiv 24 éves légiósa messze nem ontja a gólokat, mentségére szóljon, hogy gyakran játszik középpályást, és 10 millió font körül már talán vihető is lenne.

Közben Darren Campbell is a spanyol center segítségére sietne – tavaly már dolgoztak együtt –, Athén olimpiai bajnok sprintere azt találta mondani: egy kéthetes programmal látványos fejlődést érne el Torres indulósebességében, amit utána már csak szinten kellene tartani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik