Chelsea: szennyestartóban bújtatták Mourinhót, aki majdnem megfulladt

Vágólapra másolva!
2019.01.22. 09:46
Elképesztő történetet osztott meg José Mourinho a beIN Sports nevű sportcsatornán, ahol a hétvégi Chelsea–Arsenal angol bajnoki mérkőzésen szakértőként dolgozott. 2005-ben, a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a Bayern München elleni mérkőzésen eltiltása miatt csupán a lelátón foglalhatott helyet, és elvileg az öltözőbe sem mehetett volna be a portugál szakember, akit mégis becsempésztek az összecsapás előtti eligazításra – onnan pedig egy szennyestartóban távozott, amiben állítása szerint majdnem megfulladt.

Már napközben bejutottam az öltözőbe, miközben a mérkőzés csak este volt. Ott akartam lenni, amikor a játékosok megérkeznek. Senki sem látott meg, amikor bevittek, a gondok a távozásnál kezdődtek. Egy szennyestartóban bújtattak el, ám az UEFA emberei gyanút fogtak, és követték a kosarat, így a szertárosunk behúzta a tetejét, és nem tudtam lélegezni. Amikor kinyitotta haldokoltam, de komolyan. Klausztrofóbiás lettem, esküszöm.” – idézte fel a nem mindennapi történetet a portugál szakember.Már napközben bejutottam az öltözőbe, miközben a mérkőzés csak este volt. Ott akartam lenni, amikor a játékosok megérkeznek. Senki sem látott meg, amikor bevittek, a gondok a távozásnál kezdődtek. Egy szennyestartóban bújtattak el, ám az UEFA emberei gyanút fogtak, és követték a kosarat, így a szertárosunk behúzta a tetejét, és nem tudtam lélegezni. Amikor kinyitotta haldokoltam, de komolyan. Klausztrofóbiás lettem, esküszöm.” – idézte fel a nem mindennapi történetet a portugál szakember.

Mourinho azt is elárulta, hogy a mérkőzés közben másodedzője fülére mondta az utasításokat, aki sapkája alatt egy fülhallgatót viselt. A Chelsea 4–2-re megnyerte a mérkőzést, a visszavágón pedig 3–2-es vereséggel továbbjutott az elődöntőbe, ahol viszont a Liverpool búcsúztatta a sorozattól.

 

beIN SPORTS on Twitter

A stunning admission from José Mourinho - The infamous laundry basket story was true! Here's how he got away with it... #beINMourinho #beINPL https://t.co/2mhn0MUn3m



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik