Chelsea: Sarrinak nagyon hiányzik egyik korábbi játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.15. 12:48
Maurizio Sarri, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere elárulta, hiányzik neki korábbi gólvágója, Gonzalo Higuaín.

A szakember és Higuaín 2015 és 2016 között dolgozott együtt a Napolinál, ám az argentin támadó a Juventushoz igazolt. Sarri szerint túlságosan hamar.

„Igazából teljesen mindegy, hogy mit mondok, mert ki fogják forgatni és a szavakat a számba adják” – vélekedett gúnyosan az olasz vezetőedző a Corriere dello Sportnak.

„Maradjunk annyiban, hogy úgy vélem, Gonzalo túlságosan is korán távozott a Napolitól. Ha maradt volna, szerintem meglehetett volna a bajnoki cím. Higuaín fantasztikusan működő része volt a hatékony gépezetnek, rendkívül jól megértettük egymást. Tökéletes összhang volt köztünk. Hiányzik, mert a vérében van a góllövés, a halála napjáig folyamatosan eredményes lesz. Ő igazi gólvágó robot, akinek erről szól a léte, ő maga a telitalálat.”

Sarri kijelentése talán nem lehet véletlen, a Chelsea ugyanis a nyáron állítólag mindent megtett azért, hogy szerződtesse Higuaínt, ám a csatár a Milanhoz igazolt, míg a Chelsea első számú támadója, a spanyol Álvaro Morata egyelőre csak szenved, 11 tétmérkőzésen csak háromszor talált be a jelenlegi idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik