Chelsea: Sarri a nyáron visszatérhet a Serie A-ba

Vágólapra másolva!
2019.04.17. 12:17
Olasz sajtóhírek szerint a jelenlegi idény után visszatérhet a Serie A-ba Maurizio Sarri, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A 60 esztendős szakember állása az elmúlt hetekben veszélybe került a „kékeknél”, miután a gárda a Premier League-ben csak az ötödik helyen áll, a csapat teljesítménye – és eredményei – miatt pedig elképzelhető, hogy Roman Abramovics elnök a nyáron elköszön Sarritól.

Több olasz sportnapilap is arról cikkez, hogy ha a felek útjai elválnak, akkor a Roma egyből lecsapna Sarrira, mivel James Pallotta, a „farkasok” elnöke továbbra is azt tervezi, hogy a trénert nevezi ki a jelenleg ideiglenesen tevékenykedő Claudio Ranieri helyére – a Corriere dello Sport ennek kapcsán hozzáteszi, hogy az olasz klub csak akkor kísérli meg Maurizio Sarri „elcsábítását”, ha előtte a Chelsea meneszti, a Roma ugyanis biztosan nem vásárolja ki a vezetőedzőt a jelenlegi szerződéséből.

A lap úgy tudja, ha Sarri nem lesz „elérhető”, akkor Pallotta a korábban többek között a Chelsea-t és a Juventust is irányító Antonio Contét szeretné megszerezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik