Chelsea: rákérdeztek Costára a sajtótájékoztatón, Conte elröhögte magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.18. 16:31
null
Antonio Conte őszinte reakciója Costa ügyében (Fotó: Twitter)
Bár továbbra sem tudni, mi lesz a Chelsea-nél parkolópályára került Diego Costa sorsa, úgy néz ki, hogy Antonio Conte menedzser jól szórakozik a szappanoperaszerű történeten.

 

„Ez zseniális – felelte nevetve az olasz szakember, amikor arról kérdezték, hogy tartja-e még a kapcsolatot a támadóval. – Annyit elmondhatok, hogy a Chelsea-nél mindenki tudja, mi történt vele az előző szezonban. Ennek fényében különösen vicces ez az interjú” – utalt Conte a napokban megjelent Costa-nyilatkozatra, amelyben a támadó arról beszélt, hogy úgy kezelik őt a klubjánál, mint egy bűnözőt.

Arra a kérdésre, hogy amennyiben a londoniak kérésének megfelelően Costa ismét edzésbe állna, játszatná-e őt, ha arra kerül sor, az olasz szakember rövid és egyértelmű választ adott.

„Kit? Diego Costát? Nem szeretném folytatni ezt az ügyet, számomra ő már a múlt” – mondta Conte, akit a klub szóvivője azzal egészített ki, hogy sem a menedzser, sem pedig a Chelsea nem kívánja a jövőben kommentálni a témát, ugyanis az álláspontjuk tiszta és világos.

 

Costa jelenleg Brazíliában tartózkodik, és nem is áll szándékában visszamenni mindaddig, amíg nem rendeződik az ügye. Mint megírtuk, a támadó a Daily Mailnek adott hosszabb interjújában kitálalt az Antonio Conte és közte lévő feszültségről, kritizálta a londoni együttest, valamint kijelentette, hogy ha megbüntetik, akkor sem tér vissza a Chelsea-hez.

A „kékek” válasza sem késett sokat, 300 ezer fontos pénzbüntetést róttak ki Costára, amiért a játékos korábban nem jelent meg a csapat edzőtáborában. A fizetésmegvonásban alighanem az imént említett nyilatkozata is közrejátszott.

A legutóbbi fejlemény Costa közleménye volt, amelyben a támadó kijelentette, hogy vissza akar térni az Atlético Madridhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik