Chelsea: öt évre írt alá Álvaro Morata – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.07.21. 20:01
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea pénteken hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Álvaro Moratát a Real Madridtól.

Már beszámoltunk róla, hogy a két klub megegyezett egymással, így már csak a játékossal kellett megállapodni, illetve annak az orvosi vizsgálaton kellett átesnie. Már beszámoltunk róla, hogy a két klub megegyezett egymással, így már csak a játékossal kellett megállapodni, illetve annak az orvosi vizsgálaton kellett átesnie.

A klub tájékoztatása szerint a spanyol támadó csatlakozik az ázsiai felkészülési túrán résztvevő csapathoz.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Fantasztikus érzés egy ilyen nagy klubhoz tartozni. Keményen fogok dolgozni, sok gólt szeretnék szerezni, és minden trófeát meg szeretnék nyerni a csapattal” – fogalmazott Morata a Chelsea hivatalos honlapjának.

A 24 éves játékos 2022 nyaráig kötelezte el magát a klubhoz. Érkezésével szinte biztossá vált, hogy Diego Costa távozik a gárdától.

Sajtóhírek szerint az angolok 80 millió eurót fizettek a játékosért.



 

Videó: így búcsúzott Morata Zidane-tól és realos társaitól - NSO

Mint megírtuk, a Chelsea hivatalosan is megerősítette, hogy megegyezett a Real Madriddal Álvaro Morata átigazolásának ügyében. A spanyol fővárosi klubtól távozóban lévő támadó még egyszer, utoljára feltűnt a Real edzésén, hogy elköszönjön a szakmai stábtól, valamint csapattársaitól. 78k Likes, 712 Comments - Football Soccer Futbol (@rldesignz) on Instagram: "@alvaromorata bids farewell to Real Madrid team-mates and staff.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik