Chelsea: Nem akarok hazudni, a Real Madrid a legjobb… – Hazard

2018.10.09. 10:59
Eden Hazard, a Chelsea labdarúgócsapatának klasszisa sosem titkolta, egy nap szeretne a Real Madridhoz szerződni. A belga támadó legutóbbi nyilatkozata alapján pedig úgy tűnik, gyorsan közeledik az a bizonyos nap…

Hazard fantasztikusan futballozik a 2018–2019-es idényben (a belga már nyolc gólnál és három asszisztnál jár a Chelsea-ben), a Real Madrid pedig látványosan szenved. Nem csoda hát, hogy újra feltűnnek a pletykák, miszerint a londoniak tízese a spanyol főváros felé veszi az irányt.

És egyáltalán nem biztos, hogy ezek csak pletykák...

„Nagyon nehéz. A legjobbat akarom magamnak, de a Chelsea-nek is, hiszen mindent ettől a klubtól kaptam. Nem akarom azt mondani, hogy hosszabbítok, mert mi van, ha mégsem? Néha úgy kelek reggelente, hogy menni akarok, néha úgy, hogy maradni. Borzasztóan nehéz döntés ez...” – mondta a Sky Sportsnak Hazard, aki nem titkolta, hová menne, ha menne.

Hazard nem titkolja, a Real Madridhoz menne (Fotó: AFP)
Hazard nem titkolja, a Real Madridhoz menne (Fotó: AFP)

„Nem akarok hazudni. A Real Madrid a legjobb csapat a világon, és gyermekkorom óta arról álmodom, hogy egy nap ott játszom majd. Ma csak ennyit tudok mondani...” – tette hozzá.

Hazard szerződése 2020 nyarán jár le a Chelsea-nél, piaci értéke a transfermarkt.de szerint 120 millió euró körül mozog, bár látva a mostani átigazolásokat, könnyen lehet, hogy ennél többet kellene leraknia az asztalra a Real Madridnak, ha a blancók vinni akarják a belgát.

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek