Chelsea: nem a pénzbüntetés az egyetlen, amiért aggódhat Kepa?

Vágólapra másolva!
2019.02.27. 09:02
Mint arról beszámoltunk, hatalmas balhé lett abból a Chelsea labdarúgócsapatánál, hogy a londoniak kapusa, Kepa Arrizabalaga megtagadta a cserét, nem volt hajlandó lejönni a pályáról a Manchester City elleni Ligakupa-finálé hosszabbításában. És könnyen lehet, hogy nem a pénzbüntetés az egyetlen, ami miatt aggódnia kell a spanyol játékosnak.

Kepát eredetileg egy heti bérének megvonásával sújtotta a klub, ám ahogy azt Maurizio Sarri, a londoniak menedzsere korábban elmondta, a büntetés és az edzői stábtól való bocsánatkérés nem elég.Kepát eredetileg egy heti bérének megvonásával sújtotta a klub, ám ahogy azt Maurizio Sarri, a londoniak menedzsere korábban elmondta, a büntetés és az edzői stábtól való bocsánatkérés nem elég.

„Vannak következményei a hibájának. Ha úgy döntök, hogy játszik, akkor készen kell álljon a mérkőzésre. Viszont ha úgy határozok, hogy csak kispados lesz, akkor azt is el kell fogadnia” – mondta korábban Sarri.

Mégsem ússza meg olyan könnyen a Sarrinak nemet mondó Kepa? (Fotó: AFP)
Mégsem ússza meg olyan könnyen a Sarrinak nemet mondó Kepa? (Fotó: AFP)

Angol hírek szerint, melyekről többek közt a Sky Sports is beszámolt, az olasz edző döntött, nagy valószínűséggel csak a cserék közé nevezi majd Kepát a Tottenham elleni szerda esti bajnokin, és egyáltalán nem biztos, hogy a spanyol kapus „száműzetése” csak erre az egy meccsre szól.

Már persze ha akkor még Sarri lesz a Chelsea szakvezetője…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik