Chelsea: nagylelkű gesztussal segítenek az orvosoknak

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.18. 11:38
null
Egészségügyi dolgozók használhatják a Stamford Bridge melletti hotelt (Fotó: AFP)
Példás gesztussal segíti a Chelsea labdarúgócsapata a koronavírus okozta járvány elleni küzdelmet: a londoni klub egészségügyi dolgozóknak ajánlja fel a Stamford Bridge-nél található szállodát.

 

A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a közvetlenül a stadion szomszédságában található Millenium Hotelt felajánlja használatra az Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) orvosainak, ápolóinak és egyéb egészségügyi dolgozóinak. A megnövekedett szükségletek mellett a munkavállalóknak hosszú műszakok után kellene rengeteget utaznia – a Chelsea az NHS-szel egyeztetve úgy látta, így tud a leghatékonyabban segíteni.

Egyelőre két hónapos időszakról van szó, mely szükség esetén meghosszabbítható. A költségeket Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa állja.

Chelsea FC on Twitter

Chelsea Football Club is joining the medical response to the coronavirus outbreak in London with the news the National Health Service (NHS) has accepted the Club's offer to make the Millennium Hotel at Stamford Bridge available for NHS staff... https://t.co/eENBcxRXXX


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik