Chelsea: megvették a Leicester kulcsjátékosát – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 16:26
null
N'Golo Kanté itt még a Leicester City mezében (Fotó: Reuters)
A Chelsea szombaton bejelentette, hogy szerződtette a Leicester Cityvel tavasszal angol bajnoki címet szerző francia válogatott labdarúgót, N’Golo Kantét.

 

A BBC értesülése szerint a Chelsea 30 millió font körüli összeget fizetett a Leicester Citynek, és öt évre szóló szerződést írt alá a francia labdarúgóval.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Európa egyik legnagyobb klubjához igazolhattam. Egy álmom vált valóra ezzel – idézi új csapata honlapja a 25 éves játékost. – Azt, hogy együtt dolgozhatom egy olyan kiváló edzővel, mint Antonio Conte, továbbá a világ legjobb játékosai közül jó néhánnyal, egyszerűen visszautasíthatatlan lehetőségként éltem meg.”

A Leicester City tavaly hatmillió euróért vette meg a francia Caentől a védekező középpályást, aki egyik alapembere lett a hatalmas meglepetésre angol bajnoki címet szerző csapatnak. Kanté pályára lépett az ezüstérmet szerző francia válogatottban az Európa-bajnokságon.

A Leicester közleményében tudatta: már pénteken elfogadta a Chelsea ajánlatát, amely a „rókák” történetében klubrekorddal ér fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik