PL: „Kizárt Torres visszatérése, nincs helye a keretben”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.12. 17:16
A Chelsea menedzsere, José Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján kizárta annak a lehetőségét, hogy Fernando Torres a téli átigazolási időszakban felbontja kölcsönszerződését a Milannal, és visszatér a londoni klubhoz.

A spanyol támadó visszatérésének lehetősége az angol sajtóban vetődött fel a napokban, mondván, nem nyújtott olyan teljesítményt a szezon őszi szakaszában, hogy a Milan a továbbiakban is igényt tartson a szolgálataira. Mourinho szerint azonban Torres tavasszal is az olasz együttest erősíti.A spanyol támadó visszatérésének lehetősége az angol sajtóban vetődött fel a napokban, mondván, nem nyújtott olyan teljesítményt a szezon őszi szakaszában, hogy a Milan a továbbiakban is igényt tartson a szolgálataira. Mourinho szerint azonban Torres tavasszal is az olasz együttest erősíti.

„Kizárt, hogy visszatérjen. Két szezonra adtuk kölcsön a Milannak, nálunk jelenleg nincs helye a keretben. Sem a Bajnokok Ligájába, sem a Premier League-be nem tudnánk benevezni a szabályok miatt. A Milan nem lépett velünk kapcsolatba az ügyben, úgyhogy valószínűleg egy szó sem igaz a hírekből. Torres jól érzi magát Milánóban” – szögezte le Mourinho.

A 30 éves spanyol csatár az ősszel tíz olasz bajnokin egyszer volt eredményes.

Mourinho a Hull City elleni szombati bajnokiról is szót ejtett.

„Teljesen más együttes vagyunk, mint aki tavaly játszott ellenük. Mi vagyunk a jobbak. Nagyon jól játszunk szinte minden meccsen, ennél többet nem is tehetünk” – mondta a portugál szakvezető.

„Courtois-nak volt egy kis izomproblémája edzésen, így nem védhet a Hull City ellen. Cech helyettesíti majd, akiben akkor is bíztunk, amikor nem ő kezdett, semmit sem kell nekünk bizonyítania. Fabregas nagyon fontos része a csapatnak, ám eltiltását tölti, így most nem gondolunk rá, bízunk a többi játékosban” – tette hozzá Mourinho.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik