Chelsea: Kerestek a PSG-től, de sosem igazolnék oda – Hazard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.26. 16:19
Eden Hazard, a Chelsea labdarúgócsapatának belga sztárja elmondta, sosem szerződne a francia gigász Paris Saint-Germainhez.

A belga klasszis döntése nem véletlen, Hazard ugyanis 2007 és 2012 nyara között a Ligue 1-ban pallérozódott, s a Lille OSC-t erősítette.

A 27 éves középpályás elmondta, ha valamikor visszatérne a francia élvonalba, akkor csakis a Lille színeiben szerepelne.

„A PSG felvette velem a kapcsolatot, de hogy őszinte legyek, sosem tudott megmozgatni. Mindig is azt mondtam, hogy ha visszatérnék a Ligue 1-be, akkor csakis a Lille-lel tenném” – vélekedett Hazard, hozzátéve: szerinte a francia élvonal sincs a megfelelő szinten.

„Ha a Ligue 1 erősségét nézem… hát, a PSG minden hétvégén röhögve nyer. Aztán elmegy a Bajnokok Ligájába játszani, úgy gondolja, hogy az is sima lesz, de én inkább azt tapasztalom, hogy a BL-ben meg szenved. Nem szeretnék ítélkezni a bajnokság fölött, de ha megnézem, hogy a Paris Saint-Germain mit művel ott, akkor igen, úgy hiszem, a francia élvonal nem erős liga.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik