Real: Életem legnehezebb döntése volt elhagyni a Chelsea-t – Hazard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.08. 13:00
null
Eden Hazard már az El-döntő után elhintette a sajtóban, hogy távozni fog (Fotó: AFP)
Eden Hazard hivatalos Facebook-oldalán búcsúzott el a Chelsea szurkolóitól, miután a Real Madridban folytatja pályafutását.  

Hazard hét évet töltött a Chelsea-ben, tegnap azonban hivatalossá vált, hogy átteszi székhelyét Madridba. A belga világsztár 110 gólt lőtt 352 tétmérkőzésen azóta, hogy 2012-ben Londonba igazolt Lille-ből. A 28 éves játékos kétszeres PL- és El-győztesként távozik a Stamford Bridge-ről, Facebook-oldalán pedig egy búcsúüzenetet hagyott az angol szurkolóknak.

„Elhagyni a Chelsea-t a legnehezebb döntés volt, amit meghoztam karrierem során. Remélem, megértitek, hogy szeretném követni az álmaimat, elvégre mindenkinek ez a legfontosabb” – írta Eden Hazard a Facebookon.

„Most, hogy minden letisztázódott, szeretném, ha tudnátok, minden pillanatát élveztem annak, amit a Chelsea-ben tölthettem, más klubért soha nem is hagytam volna el a csapatot” – folytatta a belga szélső.

A Sky Sports úgy tudja a Real Madrid 88 millió fontot (100 millió euró) fizetett a Chelsea-nek, a BBC szerint ez azonban felszökhet akár 150 millió fontra (170 millió euró) is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik