Chelsea: Hazard 100 millió fontért sem eladó – Sarri

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.04.09. 10:30
null
A Chelsea vezetősége megakadályozná Eden Hazard távozását (Fotó: AFP)
Maurizio Sarri vezetőedző szerint a Chelsea 100 millió fontért (36,5 milliárd forint) sem adja el belga futballsztárját, Eden Hazard-t a Real Madridnak.

„Százmillió euró manapság nagyon kevés, ezt láthattuk a legutóbbi átigazolási időszakokban” – jelentette ki az olasz tréner azután, hogy Hazard szerezte csapata mindkét gólját hétfő este a West Ham United ellen 2–0-ra megnyert bajnokin.

A spanyol sajtó szerint a londoni klub 100 millió fontot kért a 28 éves támadóért a Realtól, ám Sarri közölte, hogy a vezetőség nem szívesen adná el őt.

„Ezzel együtt ha Eden új tapasztalatokra vágyik, nehéz lesz itt tartani. Tiszteletben kell tartanunk a döntését” – tette hozzá a szakember.

Hazard klubváltása már napirenden van egy ideje: a játékos 2017-ben közölte, hogy szívesen futballozna Madridban, illetve hogy nagy álma teljesülne be, ha példaképe, Zinédine Zidane lenne az edzője. A francia tréner március közepén ült le ismét a Real kispadjára, és állítólag mindent megtesz, hogy csapatához csábítsa a belga sztárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik