Chelsea: Fabregas nem elégedett a szerepkörével

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.15. 07:24
null
Fabregast nemrégiben a Milannal hozták szóba (Fotó: AFP)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea középpályása, Cesc Fabregas egyik nyilatkozatában fejtette ki frusztráltságát a kevés játéklehetőség miatt, amit Maurizio Sarritól ebben a szezonban kap.

 

Fabregas a mostani szezonban csupán négy mérkőzésen lépett pályára a Premier League-ben, és csak egyszer volt végig a pályán, a másik három alkalommal csereként állt be. A 31 éves középpályás főképp az Európa-ligában, valamint a hazai kupákban jut lehetőséghez, ami azonban nem elég neki.

„Tudom, mi a szerepem, és sajnos nem az, amit én akarok. Ez nehéz helyzet számomra, mivel csak a kupa- és az Európa-liga-meccseken lépek pályára. Nem olyasvalaki vagyok, akit panaszkodik, vagy nem ad bele mindent. Mindig ott vagyok, ha szükség van rám” – nyilatkozta Fabregas az Evening Standardnak a Vidi elleni El-találkozó után.

A spanyol világbajnok középpályásnak 2019 nyarán jár le a megállapodása, ami azt jelenti, hogy ha addig nem hosszabbítanak vele, vagy nem szerződik el a téli átigazolási szezonban, akkor ingyen távozhatna az idény végén. A legfrissebb hírek szerint a Milan már be is jelentkezett a Transfermarkt által 25 millió euróra taksált játékosért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik