Chelsea: elismerték a Bayern érdeklődését Hudson-Odoi iránt

Vágólapra másolva!
2019.01.04. 16:17
null
Hudson-Odoi valóban felkeltette a Bayern érdeklődését (Fotó: AFP)
A Chelsea másodedzőjeként dolgozó Gianfranco Zola megerősítette a BBC-nek, hogy a Bayern München érdeklődik a londoni klub középpályása, Callum Hudson-Odoi iránt, ám azt is kijelentette: a Chelsea nem szeretne megválni tőle.

 

„Tudunk a Bayern érdeklődéséről, de számunkra is érdekes még mindig. Nagyon sokra tartjuk őt, óriási lehetőségek vannak benne. Már ajánlottunk számára új szerződést, így most várunk. Nyilvánvaló, hogy többet szeretne játszani, de meg kell értenie, hogyha nálunk marad, az nem kidobott idő, hanem lehetőség, hogy még tovább fejlődjön″ – fogalmazott Gianfranco Zola, aki Maurizio Sarri vezetőedző érkeztével került a londoni klub szakmai stábjába és lett korábbi klubja másodedzője.

Hudson-Odoi jelenlegi szerződése 2020 nyarán jár le. Lapértesülések szerint a Bayern a napokban már a harmadik ajánlatát tette meg a Chelsea-nek. A londoniak előbb 15, majd 20 millió fontra mondtak nemet, ezúttal 30 millióról kell dönteniük a 18 esztendős középpályás játékjogáért cserébe.

Zola hozzátette: ha rajta múlik, mindent elkövet azért, hogy meggyőzze Hudson-Odoit a maradásról, s Maurizio Sarri is többször jelezte az angol tehetségnek, hogy hosszabb távon számol vele, most viszont még türelemmel kell lennie.

A ghánai felmenőkkel rendelkező játékos december 13-án végigjátszotta a Vidi FC elleni budapesti Európa-liga-mérkőzést. A Premier League-ben csupán egy találkozón lépett pályára a jelenlegi szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik