Chelsea: egy csatár visszatér, ha Sarri nem is szeretné

Vágólapra másolva!
2019.01.10. 13:49
null
Batshuayi számára nem jött be a valenciai kaland (Fotó: AFP)
Bár a Chelsea-nél jelenleg nem számítanak rá, a Valencia fél évvel szerződése lejárta előtt visszaküldi Michy Batshuayit – írja a COPE Valencia Twitter-oldala a spanyol klub sportigazgatójára hivatkozva.

Ugyan a Chelsea vezetőségi tagjai – köztük Maurizio Sarri vezetőedző – többször kijelentették, nem tervezik januárban visszahívni a Valenciához kölcsönadott Michy Batshuayit, a futballista napokon belül a Stamford Bridge-en találhatja magát.

A spanyol együttes sportigazgatója, Mateu Alemany a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján megerősítette: a jövőben nem számolnak a belga labdarúgóval, aki 15 bajnokin csupán egy gólt tudott szerezni 2018 őszén.

„A részletekről még tárgyalunk, de a játékos már tud a döntésünkről. Bízom abban, hogy mindenki számára megfelelő megoldás születik” – jelentette ki a klubvezető.

A Batshuayit kölcsönadó Chelsea januárban kifejezetten szeretné megerősíteni támadószekcióját, a hírek szerint Gonzalo Higuaín, Callum Wilson és Marko Arnautovic neve is szerepel Sarri listáján, Batshuayival ugyanakkor nem számol jelenleg.

Ennek megfelelően angol sajtóértesülések szerint a játékos rögtön tovább is mehet kölcsönbe, a kérők között szerepel az angol Crystal Palace és a West Ham United is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik