Chelsea: csapattársa nem kertel, örül Morata sérülésének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.04. 12:19
Michy Batshuayi, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea támadója nem kertelt, amikor csapattársa, Álvaro Morata sérüléséről kérdezték.

Mint ismert, a 24 éves csatár – aki a Chelsea színeiben hét mérkőzésen összesen hat gólt szerzett a Premier League-ben – a szombati, Manchester City elleni rangadón (0–1) cserét kért a 35. percben. Azóta a brit média egybehangzóan arról cikkez, miszerint Morata várhatóan négy-hat hétig lesz harcképtelen.Manchester City elleni rangadón (0–1) cserét kért a 35. percben. Azóta a brit média egybehangzóan arról cikkez, miszerint Morata várhatóan négy-hat hétig lesz harcképtelen.

Michy Batshuayi, a „kékek” belga játékosa (aki nem mellesleg Morata miatt sokkal kevesebb lehetőséget kapott eddig) viszont egyáltalán nem szomorkodik csapattársa sérülése miatt.

„Tudom, ez talán furcsa, de az egyik balszerencséje néha a másik boldogságát jelenti” – fogalmazott igen sokatmondóan Batshuayi.

„Tisztában vagyok vele, hogy az elkövetkezendő hetekben több játéklehetőséget kapok, bizonyítanom kell, hogy képes vagyok úgy teljesíteni, ahogy azt elvárják. Tudom, hogy Antonio Conte bízik bennem, ha nem így lenne, akkor hagyta volna, hogy távozzak a klubtól.”

„Számomra ez most nagy esély. Ha bevetnek, szeretnék készen állni és hatékony lenni. Nagyon koncentráltnak kell lennem. Kezdtem már meccsen a Chelsea-ben és nem játszottam rosszul. Noha nem mondanám magam szupersztárnak, hatékony csatár vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik