Chelsea: Csalódott vagyok, hogy megkérdőjelezik a hitelességemet – Conte

Vágólapra másolva!
2017.12.16. 09:33
null
Conte állítja, nincs problémája David Luizzal (Fotó: AFP)
Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere csalódottságának adott hangot, hogy megkérdőjelezik az őszinteségét David Luiz sérülésével kapcsolatban.

 

A brazil védő az október végi, Roma elleni Bajnokok Ligája-meccsen elszenvedett vereség óta mindössze egyszer kezdett a „kékeknél”. Bár a játékos hivatalosan sérülés miatt nem szerepelt az utóbbi időben, sokan megkérdőjelezték ezt az indokot, és arra gyanakszanak, hogy Antonio Conte már nem számol David Luizzal a jövőben. Az olasz szakember erre a felvetésre reagált a Sky Sportsnak.

„Megértem, ha valaki azt gondolja, nem mondok igazat. Bár csalódott vagyok, hogy megkérdőjelezik a hitelességemet, de megértem. A helyzet azonban az, hogy inkább elárulom a szomorú igazságot, mintsem jó hazugsággal hitegessem az embereket” – mondta Conte, aki hozzátette, ha az segít, hívnak egy orvost, és szerveznek egy sajtótájékoztatót, amelyen elmagyarázza a probléma okát.

David Luiz távollétében Andreas Christensen kap többnyire lehetőséget, és mivel Conte elégedett a teljesítményével, a brazilnak nem lesz könnyű dolga visszaszereznie a helyét – igaz, az olasz menedzser szerint jut elég mérkőzés mindenkinek.

„Az összes futballistám sok meccsen játszhat. Háromnaponta pályára kell lépnünk, így az a helyes, ha rotálunk, és mindenkinek megadjuk a lehetőséget.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik