Chelsea: Courtois 20 millió euróért kerülhet a Barcához

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.26. 15:32
null
a képen még ellenfélként (Fotó: Reuters)
A marca.com arról számolt be, hogy az FC Barcelona egyre intenzívebben érdeklődik az Atlético Madrid belga labdarúgója, Thibaut Courtois iránt.

 

A váltás és a szakmai kihívás nem lenne ellenére a 21 évesen már komoly élvonalbeli rutinnal bíró kapusnak sem – ez a harmadik szezonja a spanyoloknál, előtte egy évet húzott le hazájában –, aki ideális utódja lehet a szezon végén távozó Víctor Valdésnek.

Anyaegyesülete, az angol Chelsea azonban aligha asszisztál ahhoz, hogy az európai kupaporond egyik meghatározó alakulatát erősítse játékosával. Tekintve, hogy Courtois a londoniak kölcsönjátékosaként szerepel Madridban. Persze, azért van az a pénz…

Spanyol lapértesülések szerint 20 millió euró körüli összegért meg is szerezhető a kapus – a transfermarkt.de 25 millió euróra taksálja az értékét – , akinek az átigazolása alighanem a nyári időszak egyik slágere lesz.

A Barcelonával az elmúlt egy évben – amióta Valdés távozása nyilvánosságot kapott – csaknem tucatnyi kapust hoztak hírbe, de Courtois esetében is felvetődött, hogy a Chelsea a kölcsönadáson túl most már komolyan számít rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik