Chelsea: Costa jön, Courtois és Ramires marad - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.15. 22:26
Az angol Premier League-ben harmadik helyen végző Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho biztos benne, hogy Diego Costa a londoniakhoz szerződik, míg Ramirest és Thibaut Courtois-t megtartaná a portugál.

A Sky Sports információi szerint Diego Costa korábban átesett az orvosi vizsgálatokon, a spanyol válogatottal a világbajnokságon szereplő támadó 30 millió fontért érkezik az Atlético Madridtól.

„Costa olyan játékos, akit nagyon szeretnék a csapatomban tudni – mondta Mourinho a spanyol Marcának. – Kértem a klubot, hogy szerződtessük őt, és teljesen biztos vagyok benne, hogy a Chelsea-nél köt ki.”

A londoni klub csütörtökön már bejelentette Cesc Fabregas érkezését, valamint hivatalossá vált, hogy David Luiz a PSG-hez távozik. A portugál szakember nem szeretné növelni a csapatot elhagyók listáját.

„Ramires marad a Chelsea-nél, nem eladó! Jó kapcsolatot ápolok néhány fontos emberrel a Real Madridnál, ők is tudják, hogy nálunk marad, ahogy azt is, hogy nem érdeklődöm Varane és Khedira iránt sem. Ismétlem, nem érdekel egyetlen Real Madrid-játékos sem! Amint vége van a vébének, Courtois is visszatér hozzánk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik