Chelsea: az Atlético megtette a végső ajánlatát Costáért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.19. 12:23
A Marca jelentései szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid megtette a végső ajánlatát a Chelsea-nek Diego Costáért.

A portál úgy tudja, az Atlético mintegy 65 millió eurót (55 millió euró, a maradék 10-et a lehetséges bónuszok teszik ki) lenne hajlandó kifizetni a balhés csatár játékjogáért a Chelsea-nek, amivel Diego Costa lenne a klub legdrágább igazolása.

A Marca ugyanakkor hozzáteszi, hogy az említett összeg a madridiak végső ajánlata a 28 éves csatárért – amennyiben az angol klub nem fogadja el ezt, úgy az Atlético letesz Costa megszerzéséről.

Mint ismert, a csatár még augusztusban egy közleményben jelezte, hogy nem kíván visszatérni a Chelsea-hez, hanem szeretne újra korábbi gárdájában, az Atlético Madridban futballozni. A Chelsea menedzsere, Antonio Conte pedig elmondta akkor, hogylezártnak tekinti a Costa-ügyet, és a jövőre koncentrál.

Diego Costa – aki a 2016–2017-es szezonban összesen 22 találatig és nyolc gólpasszig jutott – 2014-ben, 37 millió euróért cserébe szerződött a Chelsea-hez az Atléticótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik