Chelsea: angol válogatott középpályás érkezett – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.05. 18:11
null
Barkley a Chelsea-nél folytatja (Fotó: Chelsea/Twitter)
A Chelsea labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az Everton 24 éves középpályását, Ross Barkleyt.

 

A 22-szeres angol válogatott játékos öt és fél éves megállapodást kötött a londoniakkal. Barkley a nyolcas mezt viseli majd a Chelsea-ben.

A 24 éves futballista szerződése a jelenleg is zajló szezon végén lejárt volna az Evertonnál, a klub menedzsere, Sam Allardyce pedig nemrég elismerte, hogy Barkley elutasította a vezetőség hosszabbítási ajánlatait. A Chelsea – sajtóhírek szerint – 15 millió fontot fizetett a liverpooliaknak a középpályás játékjogáért.

Barkley a 2017-es nyári átigazolási időszak utolsó napján kis híján a Chelsea-hez igazolt, az orvosin azonban meggondolta magát, s visszatért az Evertonhoz. A 2017–2018-as évadban egyébként még nem lépett pályára, mivel az idény kezdete előtt, augusztus közepén megsérült. Viszont ezúttal összejött az üzlet.

„Szinte hihetetlen, hogy egy ilyen klubnál kezdhetek tiszta lappal, mint a Chelsea. Nagyon várom, hogy onnan folytathassam, ahol az előző szezonban abbahagytam. Remélem, sokat fejlődök és még több gólt szerzek majd” – mondta Barkley a szerződés aláírása után.

Chelsea FC on Twitter

Welcome to Chelsea, Ross Barkley! Full story https://t.co/yRzCCYobbd #WelcomeBarkley



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik