Chelsea: Álvaro Morata nagy hírt jelentett be – képek

Vágólapra másolva!
2017.12.13. 11:21
Hamarosan apa lesz Álvaro Morata! A Chelsea spanyol válogatott csatára az Instagramra feltöltött képekkel jelentette be a nagy hírt.

„Amikor megláttalak, egyből tudtam, hogy te leszel a gyermekeim édesanyja, és biztos vagyok benne, hogy te leszel a legszebb és a legjobb anyuka” – írta a kép alá, amelyen felesége, Alice Campello gömbölyödő pocakjára ad egy puszit.„Amikor megláttalak, egyből tudtam, hogy te leszel a gyermekeim édesanyja, és biztos vagyok benne, hogy te leszel a legszebb és a legjobb anyuka” – írta a kép alá, amelyen felesége, Alice Campello gömbölyödő pocakjára ad egy puszit.

A 25 éves támadó Olaszországban, a Juventus futballistájaként ismerte meg a most 22 éves modellt, akit idén júniusban Velencében vett feleségül, miután előző csapatával, a Real Madriddal megnyerte a Bajnokok Ligáját.

La primera vez que te vi supe que ibas a ser la madre de mis hijos y estoy seguro que serás la mamá más guapa más buena y dulce de este no puedo amarte más! @alicecampello

648.7k Likes, 10.8k Comments - Álvaro Morata (@alvaromorata) on Instagram: "La primera vez que te vi supe que ibas a ser la madre de mis hijos y estoy seguro que serás la mamá..."



Sunday With the best #london @alicecampello

357k Likes, 1,129 Comments - Álvaro Morata (@alvaromorata) on Instagram: "Sunday With the best #london @alicecampello"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik