Chelsea: Abramovics tárgyal, nyáron jöhet a német szélső

Vágólapra másolva!
2013.04.19. 11:08
Londonban tárgyalt a Chelsea a Bayer Leverkusen vezetőivel André Schürrle átigazolásával kapcsolatban. A német válogatott labdarúgó sajtóhírek szerint megegyezett az angol csapattal, amely tavaly nyáron is szerette volna megszerezni őt, ám akkor nem jött össze az üzlet.

Rudi Völler, a Leverkusen sportigazgatója a Bildnek megerősítette: Londonban tárgyalt Roman Abramovics Chelsea-vezérrel Schürrle átigazolásáról, ám a megegyezés még nem született meg a klubok között. A hírek szerint a válogatott szélső öt évre ír alá az angol gárdához, amely 20 millió eurót fizet érte, plusz Kevin de Bruyne kölcsönbe megy a „gyógyszergyáriakhoz”.

A Kicker információi szerint Völler Brüsszelbe is elutazott, hogy De Bruyne (aki jelenleg a Werder Bremennél van kölcsönben) ügynökével tárgyaljon. Ha De Bruynével nem sikerül megegyezni, Schürrle átigazolási díja 22 millió euróra rúghat.

A 22 éves szélső 22 alkalommal lépett pályára a német válogatottban, s hét gólt szerzett. Szerződése 2016-ban jár le a Leverkusennél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik