Chelsea: a Roma kölcsönvenné a belga támadót – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.08.15. 09:46
null
Michy Batshuayi helyén Olivier Giroud és Tammy Abraham is nagyobb bizalmat kap Frank Lampardtól (Fotó: AFP)
A Chelsea labdarúgócsapata ismét kölcsönadhatja 25 éves támadóját, Michy Batshuayit, ezúttal az olasz élvonalba, az AS Romának.

 

A Sky Italia értesülései szerint a Roma érdeklődik Michy Batshuayi iránt, aki az elmúlt években kegyvesztetté vált a Chelsea-ben, és ezúttal sem kapott lehetőséget a Premier League nyitó fordulójában, valamint a Liverpool elleni európai Szuperkupa-mérkőzésen sem lépett pályára – mindkét meccsen Tammy Abraham és Olivier Giroud váltotta egymást.

Az AS Roma szeretné kölcsönvenni a 25 esztendős futballistát, s ha jól teljesít, végleg meg is vásárolná a Chelsea-től. Bár a belga támadónak 2021-ig szerződése van a londoniakkal, az elmúlt idényekben kölcsönben szerepelt: 2018-ban fél évet a Borussia Dortmundban futballozott, az elmúlt idényben pedig megfordult a Valenciában és a Crystal Palace-ban is.

A Románál több csatár neve is felvetődött, miután Edin Dzeko jövője kérdéses volt a klubnál – az Inter szívesen fogadta volna, ám végül Lukaku mellett döntöttek –, a „farkasok” azonban akkor is soraikban szeretnék tudni Batshuayit, amennyiben a bosnyák támadó marad a csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik