Chelsea: a PSG középpályásával pótolnák Fabregast

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.13. 21:14
null
Rabiot csak edzésen vehet részt a PSG-nél (Fotó: AFP)
Brit sajtóhírek szerint a Barcelona és a Bayern München után a Premier League-ben szereplő Chelsea is beszállna az Adrien Rabiot-ért folyó küzdelembe, a PSG középpályása tökéletes pótlást jelentene a nemrégiben a Monacóhoz távozó Cesc Fabregas helyére.

 

A PSG 23 éves középpályásának 2019 nyarán jár le szerződése, és többször is elmondta, hogy nem szeretné meghosszabbítani kontraktusát a párizsiaknál, amire a vezetőség szigorú szankciókkal válaszolt, és kijelentették, hogy határozatlan ideig nem léphet pályára.

Rabiot-t még 2018 nyarán hozták szóba a Barcelonával, majd az év végén a katalán klub meg is erősítette, hogy tárgyalnak a francia játékos átigazolásáról. Legutóbb pedig a Bayern München jelentkezett be a középpályás játékjogáért, hiszen spanyol források szerint a Barcelona nem akarja megadni a PSG által kért összeget, így a bajorok elhappolnák a gránátvörös-kékek elől a futballistát.

Hogy még tovább bonyolódjon a játékos körüli mizéria, az angolok szerint a Chelsea is szívesen látná a soraiban Rabiot-t, aki tökéletes pótlást jelentene lenne a nemrégiben Monacóhoz igazoló Cesc Fabregas helyére. Viszont ha nem jutnak egyezségre a felek, akkor a londoniak ajánlatot tennének a Cagliari 21 éves olasz középpályásért, Nicolo Barelláért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik