Chelsea: a Bayern kiszemeltje döntött a jövőjéről – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 12:50
null
Könnyen lehet, Hudson-Odoi szombaton játszotta az utolsó mérkőzését Chelsea-mezben (Fotó: AFP)
Angol lapértesülések szerint Callum Hudson-Odoi arról tájékoztatta a Chelsea vezetőségét, nem kívánja meghosszabbítani 2020 nyarán lejáró szerződését és a Bayern Münchenben képzeli el a jövőjét.

 

Mint beszámoltunk róla, a Bayern München 30 millió fontot sem sajnálna a Chelsea 18 esztendős szélsőjéért, a Premier League-ben csupán egy mérkőzésen pályára lépő Callum Hudson-Odoiért.

A Sky információi szerint hiába marasztalta az angol tehetséget a londoni klub, Hudson-Odoi úgy döntött, nem fogadja el a szerződéshosszabbítási ajánlatot,és inkább a Bayern Münchenben folytatná pályafutását. Erről pedig hétfő délelőtt a Chelsea klubigazgatóját, Marina Granovszkaját is tájékoztatta.

A kérdés ezek után már csak az, a londoni klub hajlandó-e már most télen elengedni a futballistát, akinek állítólag a jelenleg még Arjen Robben által viselt tízes mezt is beígérték a bajorok.

Hudson-Odoi a 2017–2018-as kiírásban debütált a Chelsea felnőttcsapatában, 2018 nyarán pedig hivatalosan is az első keret tagja lett. Maurizio Sarri vezetőedző ugyanakkor leginkább a kupasorozatoknál vette figyelembe: az Európa-ligában négy mérkőzésen egy gólt szerzett, az FA-kupában a Nottingham Forest ellen szombaton 2–0-ra megnyert találkozón két gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik