Championship: az Aston Villa küzdhet meg a feljutásért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.15. 22:45
Az Aston Villa gól nélküli döntetlent játszott a Middlesbrough-val az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) Premier League-be kerülésért zajló rájátszásának elődöntőbeli visszavágóján, így a birminghami együttes küzdhet meg a Fulhammel a feljutásért.

Az Aston Villa az első meccsen Mile Jedinak góljával nyert idegenben, hazai pályán így elég volt a döntetlen is. A rájátszás fináléjában – melyet május 26-án játsszák a Wembleyben – a Fulham lesz a Villa ellenfele, a londoniak az első mérkőzésen elszenvedett 1–0-s vereség után 2–0-ra legyőzték a Derby Countyt.Aston Villa az első meccsen Mile Jedinak góljával nyert idegenben, hazai pályán így elég volt a döntetlen is. A rájátszás fináléjában – melyet május 26-án játsszák a Wembleyben – a Fulham lesz a Villa ellenfele, a londoniak az első mérkőzésen elszenvedett 1–0-s vereség után 2–0-ra legyőzték a Derby Countyt.

Az Aston Villa két, a Fulham négy esztendő után térhet vissza a Premier League-be – a bajnok Wolverhampton és a második helyen végző Cardiff City már az alapszakaszban kivívta a feljutást.

ANGLIA, RÁJÁTSZÁS A PREMIER LEAGUE-BE JUTÁSÉRT
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Aston Villa–Middlesbrough 0–0
Továbbjutott: az Aston Villa, 1–0-s összesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik