Az expornós szétszedte egy mondattal az Arsenal játékosát!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.12. 19:26
Mint arról már írtunk, most épp a labdarúgásra szállt rá a korábbi felnőttfilmes, Mia Khalifa, aki közben arra is ráébredt, hogy ő mindig is West Ham-szurkoló volt. És ha már gyorsan futballszurkoló lett, kötelességének érezte, hogy szétszedje „kedvencei” éppen aktuális ellenfelét.

Bár összességében nem lehetett túlságosan rosszkedvű egyetlen West Ham-drukker sem az Arsenal legyőzését követően, Mia Khalifa így is talált okot, hogy nekimenjen az éppen aktuális ellenfélnek.az Arsenal legyőzését követően, Mia Khalifa így is talált okot, hogy nekimenjen az éppen aktuális ellenfélnek.

A problémája az volt, hogy megítélése szerint Mattéo Guendouzi, az „ágyúsok” középpályása túl sokszor dobálta magát a West Ham elleni bajnokin.

Mia Khalifa most épp az Arsenal középpályásának ment neki (Fotó: Twitter)
Mia Khalifa most épp az Arsenal középpályásának ment neki (Fotó: Twitter)

Ezt pedig az alábbi mondattal foglalta össze:

Mia K. on Twitter

„Guendouzi, Te p...i! Többször voltál térden ezen a meccsen, mint én 2014-ben…” – hogy az eredeti szöveg legvisszafogottabb fordítását használjuk.

Ha esetleg valaki még ennyiből sem értené a nem túl finom utalást: Mia Khalifa 2014-ben kezdett bele a felnőttfilmes szakmába…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik