Arsenal: Wenger szerint két játékos sorsa hamarosan eldőlhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.19. 12:05
null
Wenger bízik Wilshere maradásában (Fotó: AFP)
Továbbra is kétséges Santi Cazorla és Jack Wilshere jövője az Arsenalnál, ám a csapat menedzsere, Arsene Wenger szerint a szezon vége előtt pont kerülhet mindkét ügy végére.

 

Cazorla 2016 októberében szenvedett Achilles-ín-sérülést a bolgár Ludogorec elleni BL-csoportmérkőzésen, ám felépülése során rengeteg probléma akadt, így azóta tízszer (!) kellett kés alá feküdnie. Ebben a szezonban már biztosan nem játszhat, de hogy valaha pályára léphet-e az Arsenalban, azt Wenger sem tudja megmondani.

„Nem láttam Santit a Ligakupa-döntő óta, jelenleg Spanyolországban tölti a rehabilitációját. Az utolsó hírek szerint jól halad. Még a szezon vége előtt visszatér hozzánk, megnézzük, és aztán döntünk a jövőjéről. Hogy pályára lép-e még a Premier League-ben? Nem tudom, bízom benne, de nem tudom. Nagyon hiányoljuk őt, kivételes játékos, és sajnálatos, ami vele történt – az ő és a mi szempontunkból is.”

A francia szakember Wilshere-rel kapcsolatban is hasonló hírről számolt be.

„Nincs fejlemény, nem tudom, mi jár a fejében. Tettünk neki ajánlatot, szeretnénk, ha maradna, de még nem írta alá. Hosszútávra szól, bízom benne, hogy a maradás mellett dönt. Azt szeretnénk, hogy a játékosok maradni akarjanak, és hogy jól meg legyenek fizetve. Övé a döntés joga, most mindig a következő meccsre koncentrál, így csak később határoz a jövőjéről, de még a szezon vége előtt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik