Arsenal: Wenger repül, Guardiola veszi át a csapatot?

Vágólapra másolva!
2014.10.31. 13:43
null
Rengeteg a kérdőjel, de az angolok szerint 2016-tól a Bayern mestere vezetheti az „ágyúsokat” (Fotó: Reuters, archív)
Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatánál nem várják meg, míg Arsene Wenger menedzsere szerződése lejár, már 2016-ben elengedik a francia szakembert, akit a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola válthat az „ágyúsok” kispadján.

Arsene Wenger kirobbanthatatlannak tűnik a londoniaknál. A francia tréner 1996 óta irányítja az Arsenalt, és mivel májusban meghosszabbította a kontraktusát, 2017-ig élő szerződés köti a klubhoz.

Az Evening Standard értesülései szerint az Arsenal vezetősége ennek ellenére már egy évvel korábban megköszöni Wenger munkáját. A brit sajtóhírek szerint az „ágyúsok" már kiszemelték az új menedzsert, Wengert a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola követheti a kispadon.

A Barcelona korábbi edzője a pletykák szerint nem szeretné meghosszabbítani 2016-ban lejáró szerződését a bajoroknál, így az Arsenal két év múlva lecsapna rá, és Wenger helyére ültetné a spanyol szakembert.

Még az Evening Standard újságírói szerint is rengeteg a kérdőjel az ügyben, hiszen könnyen elképzelhető, hogy az egyik angol óriás már korábban bejelentkezik a Bayernnél, így Guardiola – abban az esetben, ha Louis van Gaal vagy Manuel Pellegrini elbukik – a Manchester Citynél vagy a Manchester Unitednél folytathatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik